دارا بودن خواص ضد باکتریایی رب انار سمنان: در یک مطالعه آزمایشگاهی که در سال 2017 در مجله LWT – Food Science and Technology منتشر شد، محققان تلاش کردند اثر رب انار را بر روی چهار نوع باکتری که باعث بیماری های منتقله از طریق غذا می شوند، بیابند.
این مطالعه نشان داد که ترکیبات پلی فنولی موجود دررب انار دارای فعالیت ضد باکتریایی است و اعتقاد بر این است که این امر به دلیل این واقعیت است که رب انار باعث آسیب به غشای سیتوپلاسمی و پروتئین های باکتریایی می شود.
سلول هایی که در معرض آن قرار گرفتند، ممکن است رب انار در افزایش ترشح تستوسترون در مردان تاثیر داشته باشد، اما این مورد تایید نشده است و هنوز برای تایید این موضوع به مطالعات بیشتری نیاز است.
فواید رب انار رب انار آب انار غلیظ است و در کشورهای خاورمیانه مصرف زیادی دارد و هنوز از روش های سنتی در تولید آن استفاده می شود.
آب انار را بدون افزودن شکر و هیچ افزودنی دیگری می جوشانند و در تهیه سالاد و بسیاری از غذاهای دیگر از آن استفاده می کنند و باید توجه داشت که رب انار سرشار از آنتی اکسیدان است و در اینجا به مهمترین فواید رب انار اشاره می کنیم:
محتوای مواد مغذی آن: ملاس انار حاوی برخی مواد معدنی مانند:
پتاسیم، کلسیم، آهن، فسفر و روی است، که در آن ذکر شد که یک کیلوگرم ملاس انار حاوی حدود 148 میلی گرم سدیم، 20 میلی گرم پتاسیم، و 280 میلی گرم پتاسیم، کلسیم و 20 میلی گرم منیزیم.
اما به این نکته اشاره شد که مقادیر این مواد معدنی در مقایسه با آب انار کمتر بوده و این ممکن است نتیجه فرآیندهای تولیدی باشد که باعث از بین رفتن برخی از مواد معدنی می شود.
منبع غنی از ترکیبات فنلی و آنتی اکسیدان ها: یک کیلوگرم ملاس انار حاوی 52.6 میلی گرم ترکیبات فنلی است، ترکیبات فنلی موجود در آن و از جمله این ترکیبات: آنتوسیانین ها، الاژیتانین ها و سایر ترکیبات فنلی که خاصیت آنتی اکسیدانی دارند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.