می خواهید در خانه شیرینی پسته خندان درست کنید؟ پس دست به کار شوید ما به شما کمک می کنیم.
شربت:
3 فنجان شکر دانه ریز
3 فنجان این
1 قاشق چای خوری آب لیمو
شیرینی:
2.5 – 3 فنجان شهرت
0.5 قاشق چایخوری دکتر. بیکینگ پودر Oetker
یکی تخم مرغ
1 قاشق چای خوری این
1 قاشق چای خوری شیر
1 قاشق چای خوری روغن مایع
2 قاشق چایخوری سرکه شراب
1 خرج کردن نمک
بازکردن:1 فنجان دکتر. نشاسته گندم Oetker
برای رانندگی:
125 گرم کره ذوب شده
جزء:
1.5 فنجان پسته درشت خرد شده
برای موارد فوق:
1 قاشق غذاخوری کره
تهیه شربت
شکر گرانول و آب را در یک قابلمه بریزید. روی حرارت متوسط هم بزنید تا شکر حل شود و بگذارید بجوشد. وقتی شروع به جوشیدن کرد، آبلیمو را اضافه کنید و حرارت را کم کنید و 10 دقیقه بجوشانید.
از روی اجاق بردارید و بگذارید خنک شود.آماده سازی خمیر
آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و در ظرفی الک کنید. تخم مرغ، آب، شیر، روغن، سرکه و نمک را اضافه کرده و ورز دهید. روی خمیر را بپوشانید و 20 دقیقه استراحت دهید.شکل دهی و پخت
خمیر را به 30 تکه کوچکتر از گردو تقسیم کنید. هر قطعه را به شکل یک توپ در آورید. هر گلوله را به قطر 14-15 سانتی متر روی پیشخوانی که نشاسته پاشیده اید بچرخانید. 5 تا از خمیرهایی که پهن کردید را با پاشیدن نشاسته روی هم قرار دهید.
6 دسته از هر خمیر 5 تایی درست کنید. خمیر پنج تای اول را بردارید و به اندازه سینی پهن کنید و بین آن ها نشاسته بپاشید. آن را در سینی قرار دهید و کره را روی آن بمالید. خمیر دوم را نیز به همین ترتیب باز کرده و در سینی قرار داده و کره بمالید.
خمیر سوم را نیز به همین ترتیب باز کنید. آن را در سینی بریزید و روی آن را کره بمالید و تمام پسته ها را بمالید. 3 گروه خمیر باقیمانده را به همین ترتیب آماده کرده و در سینی که بین آن کره قرار داده شده است، قرار دهید.
فر را از قبل باز کنید تا روی دمای مشخص شده تنظیم شود و گرم شود
زمان پخت: تقریباً 40 تا 45 دقیقهشربت زدن و سرو کردن
اجازه دهید باقلوا از فر خارج شود به مدت 5 دقیقه بماند و شربت سردی که آماده کرده بودید روی آن بریزید. 4-5 ساعت صبر کنید و سرو کنید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.