حاج عصمت که هفتاد سال سن دارد، سالهاست که گلاب کاشان تولید می کند. به قول خودش گلاب تولیدی کارخانه ها را نمی شناسد و همچنان ترجیح می دهد با روش های سنتی که دهه هاست در روستاهای اسپارت رواج داشته، آن را تولید کند.
از نظر اصل جوشاندن گل رز و تقطیر آب آن عمدتاً به همین ایده بستگی دارد.
اگرچه تولید گلاب و روغن در این روش باستانی تا حد زیادی کاهش یافته است، اما هستند کسانی که همچنان این محصول سنتی را ترجیح می دهند که بقای خود را حفظ کرده است.
عصمت آگار/ گلاب ساز با روش های سنتی
«گلابی که کارخانه ها تولید می کنند کاملاً فاقد روغن گلاب است، دستگاه های مدرن تقریباً تمام آن را استخراج می کنند و به همین دلیل برخلاف آبی که تولید می کنیم، بسیاری از خواص گلاب را از دست می دهد. ”
در ورودی ها و خروجی های اسپارت، شهر پذیرای بازدیدکنندگان خود است و با چهره های گل رز دمشقی خداحافظی می کند که نام های مورد علاقه اسپارت مانند باغ گل رز ترکیه، دره رایحه های شیرین و باغ گل سرخ را به خود اختصاص داده است. در جهان.
وقتی در خیابان های شهر پرسه می زنید، تعداد مغازه هایی که لوازم آرایشی و مواد غذایی تهیه شده از گل رز و روغن آن را می فروشند، توجه شما را به خود جلب می کند.
محصولات متعدد و متنوع که مایه مباهات مردم اسپارت نیز می باشد و اجدادشان با روش های سنتی به ساخت انواع بدوی آن ها ادامه می دهند و امروزه آنها را به صنایع مدرن تبدیل کرده اند، اما به نظر می رسد که هنوز در حال پیشرفت هستند. ابتدای راه
ظفر عصفت/ صاحب فروشگاه لوازم آرایشی روغن گل رز
«بازار جهانی لوازم آرایشی به میزان کمتری در کنترل فرانسه و کشورهای دیگر مانند ژاپن است، زیرا محصولات آنها برندهای بین المللی هستند و بازار را کنترل می کنند و اگرچه محصولات ما رقابت می کنند. با کیفیت آنها، به نظر می رسد که ما هنوز در بازاریابی موفق نشده ایم.”
همانطور که سفر روزانه ساختن روغن گل رز را از این مزارع آغاز کردیم که به آن بازمی گردیم، از اینجا نیز سفر با درخشش هر روز تازه ای که گل های دمشقی در آن شکوفه می دهند، دوباره آغاز می شود و زمان برداشت آنها فرا می رسد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.